Ja  Nej 
               

/ Bryllup / Julie og Aksel Blå Takkekort


                Simpelt takkekort i en skøn lys blå nuance. Den farvede skrift giver et flot spil til det minimalistiske takkekort og giver den et moderne look.
Brug bagsiden til en sød hilsen og en stribe af billeder fra dagen. Til designet kommer også matchende elementer i form af velkomstskilt, salmehæfte, bordoversigt, menukort, bordkort, drinkskort, invitation mm. således I kan skabe en rød tråd for dagen.
inksaloon pinterest logo inksaloon facebook logo inksaloon pinterest logo inksaloon pinterest logo

Julie og Aksel Blå Takkekort

Designet af INK Saloon Studio

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en trykklar fil af designet som du selv kan printe. Bemærk kvaliteten bliver ikke så god som ved tryk hos trykkeri og kuverter er ekskl. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Du modtager efter afsluttet ordre en mail med en jpg fil af designet som du selv kan udsende online via din mail. Alt tekst og fotos kan personliggøres.

Beskrivelse

Simpelt takkekort i en skøn lys blå nuance. Den farvede skrift giver et flot spil til det minimalistiske takkekort og giver den et moderne look. Brug bagsiden til en sød hilsen og en stribe af billeder fra dagen. Til designet kommer også matchende elementer i form af velkomstskilt, salmehæfte, bordoversigt, menukort, bordkort, drinkskort, invitation mm. således I kan skabe en rød tråd for dagen.

Format

Invitation - (I6), fladt kort med for- og bagside

Papir

Struktureret papir, 300 gr. Let knækket hvid.

Fragtpris

Leveringstid

Ekspresordre

Fragtpris indenfor Danmark starter ved DKK 45,-. Læs mere her. Gratis forsendelse ved køb over DKK 1000,-. Info

Alle ordre ekspederes inden for max 5 hverdage. Bestiller du i dag (Fredag d. 12.04.2024) sender vi ordren om 3 hverdage (Onsdag d. 17.04.2024). Læs mere her.

Haster din ordre? For tillæg på DKK 300,- afsender vi din ordre indenfor 2 hverdage. Info

Relaterede produkter

Favoritter